'De menselijke stad' hèt thema van Eye-event 2018

11 juli 2018

Donderdagmiddag 29 november organiseert Goudappel Coffeng de vijfde editie van het klant-event in het Eye in Amsterdam. Dit jaar is als thema gekozen: DE MENSELIJKE STAD - de invloed van openbare ruimte op ons gedrag. 

We weten dat de ruimte om ons heen invloed heeft op ons gedrag. Een deel van ons handelen doen we bewust, maar het grootste deel van ons handelen komt voort uit onbewust gedrag. De openbare ruimte in onze steden speelt hierbij een belangrijke rol. De vraag is: wat is de invloed van openbare ruimte op ons gedrag? En hoe kunnen we bijvoorbeeld bepaald gezond gedrag of gewenst gedrag stimuleren? Wat doet beleving van de openbare ruimte met ons en met onze eventuele routekeuze als fietser of voetganger?

We bekijken de stad en het ontwerp voor de openbare ruimte deze middag niet vanuit de ogen van de ontwerper, maar vanuit die van de gebruiker: de mens staat centraal! Het concept is bekend: een aantal korte inspirerende presentaties over trends en ontwikkelingen. Vervolgens gaan we samen actief aan de slag met een aantal masterclasses en workshops. Dit doen we vanuit een nationale én internationale invalshoek, met dit jaar speciale aandacht voor de ontwikkeling van de stad Gotenburg in Zweden.

 

Meld u hier aan voor dit event.