Samenwerking centraal op 'parkeer'-congres

31 maart 2016

'Verruim je blik' is het thema van het jaarcongres Parkeer24 dat dit jaar op donderdag 21 april plaats vindt op Kasteel De Vanenburg te Putten.

"Parkeervraagstukken sec bestaan eigenlijk niet" aldus Jeroen Roelands, adviseur Parkeren en Locatie-ontwikkeling bij Goudappel Coffeng: "Het gaat altijd om een groter of gerelateerd vraagstuk, zoals economische vitaliteit, leefbaarheid of bereikbaarheid. Dit betekent voor de parkeerprofessional een brede blik, het zoeken naar maatwerkoplossingen en vooral samenwerking(sbereidheid) met collega's van binnen en vooral van búiten de sector."

Het thema samenwerking komt terug in meerdere van de negen parallelsessies. Roelands verzorgt zelf in de middag een sessie over aanbesteden en contracteren van parkeren. "Stel jezelf de juiste vraag!" is zijn boodschap, met daarin als belangrijk onderdeel de vraag: "Hoe zie ik de samenwerking met de gecontracteerde voor me? Wil ik bijvoorbeeld meer loslaten en kan ik dat?"

Danny van Beusekom, eveneens adviseur Parkeren en Locatie-ontwikkeling bij Goudappel Coffeng, neemt ook een parallelsessie voor zijn rekening samen met Daniëlle Roelands-Fransen, Advocaat/Partner Omgevingsrecht bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. In deze ochtendsessie staat de essentiële samenwerking centraal tussen verkeerskundigen en juristen om plannen 'Raad van State-proof' te krijgen.

Meer lezen in Parkeer24
Ter versterking zullen in de komende editie van Vakblad Parkeer24 vakartikelen staan van de bovengenoemde sprekers, onder andere over de omvangrijke en succesvolle aanbesteding van de parkeerdienstverlening voor Amsterdam.

Andere sprekers op 'Verruim je blik' zijn onder andere Kenan Aksular (BMW), Brigit Gerritse (Nationale Raad Winkelcentra), Etienne Westbroek (Gemeente Maastricht), Kasper Klaarenbeek en Paul van Loon. Lees hier het volledige programma.

Praktisch
Titel: Verruim je Blik
Datum: Donderdag 21 april 2016
Aanvang: Inloop 9u30, start programma om 10u00
Locatie: Kasteel De Vanenburg (Putten)
Aanmelden: via www.parkeer24jaarcongres.nl