Annet Dijk-Schepman

Ik ben sinds 2003 een allround adviseur op het gebied van parkeren en mobiliteit. Mijn expertisegebieden zijn parkeerbeleid en mobiliteitsvraagstukken in relatie tot gebiedsontwikkelingen. Ik weet verbindingen te leggen tussen de wereld van de mobiliteit en de omgeving, ongeacht of dit nu het bestuur of de samenleving is. Mijn projecten hebben daardoor vaak een sterke politiek-bestuurlijke context. Ik zet me ervoor in om belangen zorgvuldig af te wegen en draagvlak te creëren om tot een goed en integraal tot stand gekomen resultaat te komen. Opdrachtgevers waarderen daarbij dat ik niet voor de makkelijke weg kies, ik adviseer vanuit een overtuiging en niet om te ‘pleasen’.

Orde scheppen in een chaotische omgeving, daar ligt voor mij de uitdaging. Ik hoef niet alles op een presenteerblaadje aangereikt te krijgen. Door mijn doortastendheid, realiteitsbesef en coöperatieve houding weet ik snel en effectief tot de kern van een probleem te komen. Als analytisch en kritisch denker ga ik daarbij planmatig en procesgericht te werk en houd ik het resultaat voor ogen. Ik weet daarbij de juiste prioriteiten te leggen.

Ik heb een stabiele persoonlijkheid en kan me flexibel en bescheiden opstellen, maar als het nodig is, steek ik mijn nek uit. Wanneer het nodig is om in het goede spoor te blijven, houd ik mijn opdrachtgevers en collega’s een spiegel voor. Opdrachtgevers typeren mij als iemand die haar afspraken meer dan waar maakt, prettig in de omgang en gedreven is. Kortom; iemand op wie je echt kan rekenen.