Danny van Beusekom

Voordat ik een advies geef wil ik me graag inleven in een verkeerssituatie. Een inhoudelijk gedegen eindresultaat is mijn doel, zonder daarbij aspecten als tijd en budget uit het oog te verliezen. Projecten voer ik uit voor overheden en private partijen, waarbij het zwaartepunt van mijn werkzaamheden ligt op het snijvlak van locatieontwikkeling en mobiliteit (verkeersgeneratie, parkeren, NEN-toets, logistiek, circulatie, afwikkeling, verkeersveiligheid en milieu).

De afgelopen jaren heb ik meerdere klanten inhoudelijk succesvol bijgestaan bij juridische procedures bij de Raad van State. Voor alle benodigde mobiliteits- en parkeervraagstukken kunt u bij mij terecht.

Ik ben afgestudeerd als planoloog aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1999 werk ik als adviseur bij Goudappel Coffeng en sinds 2014 werk ik bij de adviesgroep Parkeren & Locatieontwikkeling vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Den Haag. Bij Goudappel Coffeng heb ik door ruime werkervaring in projecten en verschillende detacheringen bij overheden mijn kennis over de verkeerskundige en parkeerwereld kunnen verbreden en verdiepen. Hierdoor ben ik breed inzetbaar: van praktische oplossingen op straat tot meer strategische projecten als de ontwikkeling van een parkeer- en mobiliteitsplan voor een herontwikkelingsgebied. De afgelopen jaren heb ik mij bijvoorbeeld ingezet voor duurzame mobiliteitsplannen voor de projecten Cartesiusdriehoek en Wisselspoor in Utrecht.

Voor specialistische kennis weet ik mijn weg te vinden binnen Goudappel Coffeng en bij partners. Vanuit mijn studie en werkervaring heb ik geleerd om integraal te kijken naar complexe opgaven en daarbij nauw samen te werken met andere specialisten. Klanten en collega’s kenmerken mij als: harde werker, inhoudelijk expert, betrouwbaar en verantwoordelijk.