Freek Verhoof

 

We blijven ons bewegen. En steeds meer en meer. Mobiliteit - de mate waarin we ons én onze goederen snel en veilig kunnen verplaatsen - heeft een sleutelrol in het functioneren van de samenleving. We danken er mede onze welvaart aan. Dat neemt niet weg dat er nog genoeg uitdagingen  liggen. De keuze ooit voor dit werkveld was dan ook snel gemaakt. Mijn focus ligt hierbij vooral bij het openbaar vervoer en de logistiek. Contrasterende werelden, zo op het eerste oog. Maar in de praktijk toch meer overeenkomstig dan vaak gedacht. Voor beiden zijn een goede dienstverlening en klantenbinding bijvoorbeeld van essentieel belang.

Ik heb verkeerskunde gestudeerd aan de NHTV in Breda en daarna een studie logistiek en supply chain management afgerond aan de Universiteit van Westminster. Sinds september 2013 ben ik werkzaam bij Goudappel Coffeng als adviseur Openbaar Vervoer en Logistiek. Daarvoor werkte ik enkele jaren bij Forseti Tender Management als adviseur aanbestedingen in het kleinschalig vervoer en bij de ThunderBuild Group als information engineer in de logistieke sector.

Mooie dingen doen met innovatieve data, daar word ik blij van. Maar dat is zeker niet het enige. Ik krijg energie van projecten waarbij we onze brede kennis als adviesbureau kunnen inzetten om te komen tot mooie en goede oplossingen. Oplossingen waarvan de reiziger en samenleving direct profijt hebben. In een team van specialisten werk ik dan ook aan uiteenlopende studies en opdrachten. Intern binnen Goudappel Coffeng, of als gedetacheerde projectmedewerker bij overheden of vervoerders.