Iris Lansink

Graag werk ik samen met andere enthousiastelingen aan het aantrekkelijker maken van de openbare ruimte; mobiliteit is daarin een essentieel onderdeel. Ik krijg energie als ik mensen kan helpen, zowel opdrachtgevers, bewoners en collega's. Proces is voor mij minstens zo belangrijk als de verkeerskundige inhoud.

Ik ben iemand die weinig woorden nodig heeft. Klanten roemen mij om mijn klantgerichtheid. Ik neem van nature initiatief en ben een echte organisator. Ik ben niet iemand van dikke rapporten, maar werk vooral beeldend, zodat in één oogopslag de kernboodschap duidelijk is. Je kunt op mij rekenen als enthousiaste, nieuwsgierige en bevlogen adviseur.

Na mijn bachelor studie Urban Management (combinatie mobiliteit en planologie) aan de NHTV in Breda, heb ik mijn Master Planologie behaald aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds 2016 heb ik bij Goudappel Coffeng de kans gekregen om mijn brede kennis en ervaringen verder uit te breiden bij het team Mobiliteit en Ruimte. Ik werk mee aan diverse projecten, van snelfietsroutes, regionale mobiliteitsprogramma's, tot kruispuntafwikkeling op provinciale wegen.