Marjolein Terpstra

We zijn voortdurend in beweging. Om op ons werk te komen, op bezoek te gaan bij vrienden en familie en op vakantie reizen we nogal wat af. Zelfs in een ‘af’ land als Nederland brengt dit vaak enorme uitdagingen met zich mee, niet alleen in de infrastructuur zelf maar ook in bredere ruimtelijke context als de inrichting van steden en platteland.

Ik heb een bachelor Bedrijfseconomie van de Rijksuniversiteit Groningen en een bachelor Sociale Geografie & Planologie met een master Planologie van de Universiteit Utrecht. Mijn afstudeeronderzoek over zakelijk ontmoeten op stations heb ik geschreven bij Goudappel Coffeng. Daarna heb ik als projectmanager in de IT-sector gewerkt.

Na een wereldreis van een jaar ben ik sinds 1 maart 2019 terug bij Goudappel en werk ik als adviseur mobiliteit & ruimte bij de vestiging Amsterdam. Door de combinatie van mijn werkervaring, studies en reizen, ben ik in staat om een breed perspectief op projecten en beleid te hanteren. Juist dat brede perspectief en de verbindingen met andere vakgebieden maken mij enthousiast, en ik streef daardoor naar afwisseling tussen verschillende vraagstukken en projecten.