Remco Meinen

We verplaatsen ons elke dag. De economie is mede afhankelijk van goede en veilige mobiliteit. Hierbij staan we amper stil bij de geweldige infrastructuur die Nederland te bieden heeft. Gebruikers beschouwen deze infrastructuur als een vanzelfsprekendheid. Toch gaat dit niet vanzelf. Dagelijks zijn vele ingenieurs, veelal techneuten, hard aan het werk om de infrastructuur van nu en de toekomst nog verder te verbeteren.

Sinds 2003 ben ik werkzaam als adviseur, vanaf 2006 tot en met 2019 in het Team Mobiliteit en Ruimte bij Goudappel Groep. Ik ben een generalist en combineer dat met ruime kennis op een breed scala aan verkeerskundige onderwerpen, veelal bestuurlijke complexe trajecten.

Na 16 jaar vooral inhoudelijk werkzaam te zijn geweest in het verkeerskundige werkveld als adviseur en projectleider ben ik sinds 2019 werkzaam als teammanager van het team verkeersmanagement & prognoses bij Goudappel Coffeng. Ik ben een verbinder en vind vooral samenwerking met andere mensen heel leuk. Als teammanager gebruik ik dit om te zorgen voor een goede werksfeer, leuk werk en een goed op elkaar ingewerkt team. Een team waar ik trots op ben….!!