Remco Meinen

We verplaatsen ons elke dag. Hierbij staan we amper stil bij de geweldige infrastructuur die Nederland te bieden heeft. Gebruikers beschouwen deze infrastructuur als een vanzelfsprekendheid. Toch gaat dit niet vanzelf. Dagelijks zijn vele ingenieurs, veelal techneuten, hard aan het werk om de infrastructuur in Nederland nog verder te verbeteren.

Enthousiast word ik van het samenwerken met onze opdrachtgevers en collega’s aan de meest veelzijdige projecten, van klein tot groot, van infrastructureel tot omgevingsmanagement. Ik weet goed wat er speelt bij onze opdrachtgevers maar spreek ook de taal van de techneuten en heb gevoel voor de omgeving. Ik ben vooral in mijn element als ik de brug kan slaan tussen beiden.

Ik ben een verbinder, een doorzetter en ken mijn opdrachtgever graag persoonlijk. Ik haal voldoening uit mijn werk als mijn opdrachtgever tevreden is, en ben trots op projecten die ook daadwerkelijk gerealiseerd worden op straat en goed functioneren.

Sinds 2003 ben ik werkzaam als adviseur, vanaf 2006 in het Team Mobiliteit en Ruimte bij Goudappel Groep vanuit de vestiging Leeuwarden. Ik ben een generalist en combineer dat met ruime kennis op een breed scala aan verkeerskundige onderwerpen. Daarnaast heb ik ervaring met burgerparticipatie en bestuurlijke complexe trajecten.