We staan in Nederland voor een enorme verstedelijkingsopgave. We willen met elkaar meer dan 1 miljoen extra woningen bouwen tot 2040. Tegelijkertijd werken we aan klimaat en duurzaamheid, willen we het woon- en leefklimaat verbeteren en onze steden en regio bereikbaar houden.

Veel ambities en opgaves waarin mobiliteit een sleutelrol vervult. Afspraken over verstedelijking kunnen dan ook niet zonder goede afspraken over mobiliteit!

Het spanningsveld van al onze uitdagingen in stad en regio maakt mij enthousiast. Sinds 2005 werk ik als strategisch adviseur in de dynamische wereld van mobiliteit bij Goudappel. De afgelopen jaren heb ik me daarbij gericht op Oost-Nederland en de regio Arnhem-Nijmegen in het bijzonder.

Klanten kennen mij als een energieke doorpakker die snel dingen organiseert. Ik ben een echte pragmaticus en denk vanuit mijn oplossingsgerichte houding altijd in kansen en mogelijkheden. Ik zoek daarbij de verbinding tussen de diverse belangen en ben gewend om te schakelen tussen ambtelijk en bestuurlijk niveau. Klanten vragen mij voor het uitwerken van integrale mobiliteitsvraagstukken, het opstellen van strategisch mobiliteitsbeleid en het begeleiden van participatieprocessen. Verwacht van mij geen dikke rapporten of adviezen. Graag maak ik het eenvoudig, met beknopte teksten en sprekende beelden en kaarten. Dat is waar ik voor sta!

Een stevige inhoud bestaat niet zonder een goed doordacht proces. Vanuit die opvatting begeleid ik ook diverse participatieprocessen. Graag werk ik met partijen toe naar een overtuiging of besluit. Een weloverwogen besluit geeft duidelijkheid en rust. Bovenal brengt een besluit ons verder naar de realisatie van onze integrale uitdagingen in de stad en regio van morgen!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Alex