Arjan van de Werken

Arjan van de Werken

teammanager mobiliteit & ruimte

Mobiliteitsopgaven door verstedelijking, het versterken van landelijk gebied en de uitbreiding van economische activiteiten maar ook de verduurzaming van mobiliteit door elektrificatie, digitalisering en deelconcepten – allemaal thema’s waarvoor opdrachtgevers bij mij terecht kunnen.

Ik heb zowel een verkeers- als bestuurskundige achtergrond en ken dus niet alleen de inhoud van ons werk, maar heb ook inzicht in en gevoel voor de politieke en bestuurlijke processen van onze opdrachtgevers. Door mijn werkervaring van de afgelopen vijftien jaar weet ik elk verkeerskundig vraagstuk te beantwoorden, waarbij ik gebruik maak van de verschillende expertises uit mijn netwerk.

Daarnaast heb ik mezelf de afgelopen jaren ontwikkeld op het gebied van projectmanagement van mobiliteitsprojecten. Ik ben hiervoor IPMA gecertificeerd. In 2021 ben ik daarnaast benoemd tot een van de teammanagers van team Mobiliteit & Ruimte. Ik draag hierbij zorg voor de ontwikkeling van het team en biedt iedereen de faciliteiten en handvatten die nodig zijn voor persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privé balans. Ik hecht veel waarde aan vertrouwen, verantwoordelijkheidsgevoel,  professionaliteit en een prettige samenwerking met collega’s en klanten.

Werken bij Goudappel betekent voor mij een bijdrage leveren aan de mobiliteit van morgen en werken in een kennisorganisatie waar je altijd terug kunt vallen op anderen voor hulp. Daarnaast ervaar ik het als een prettige werkomgeving waarbij er veel vrijheden zijn om jezelf te ontwikkelen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Arjan