Bart Jelijs

Bart Jelijs

adviseur beleids- en gedragsonderzoek

Welke beslissingen nemen mensen bij hun verplaatsingen van A naar B? En hoe kunnen we het gedrag van verkeersdeelnemers onderzoeken, verklaren en optimaliseren? Vanuit mijn psychologie-achtergrond denk ik graag mee over zulke vragen.

Voordat ik aan de slag ging bij Goudappel, deed ik promotieonderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (departement Verkeerspsychologie). Mijn onderzoek richtte zich op hoe slechtziende fietsers zich staande houden in het verkeer. In die tijd heb ik veel ervaring opgedaan met kwalitatief en kwantitatief onderzoek, variƫrend van vragenlijsten tot experimenten in het dagelijkse verkeer.

Dat komt goed van pas in mijn huidige werk bij het team Beleids- en Gedragsonderzoek van Goudappel. Door mijn achtergrond ben ik namelijk goed in staat kritisch en grondig mee te denken over het opzetten en uitvoeren van onderzoek.

Werken bij Goudappel betekent voor mij het vergroten van inzicht in de beslissingen die we nemen. Alleen zo maken we mobiliteit veiliger, duurzamer en prettiger - en dat is essentieel, want mobiliteit levert een belangrijke bijdrage aan menselijk geluk.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Bart