Chris Delis

Chris Delis

adviseur parkeren & locatieontwikkeling

Zolang ik mij kan herinneren heb ik al een voorliefde voor mobiliteit; waar mensen naartoe gaan en op welke manier, is iets waar ik vanaf jonge leeftijd al door gefascineerd ben. Het is een vakgebied met grote impact op ons alledaagse leven. Ik vind het daarom niet alleen leuk, maar ook een grote uitdaging om aan de slag te gaan met allerlei vraagstukken omtrent mobiliteit.

Klanten kunnen bij mij terecht voor adviezen omtrent allerlei locatieontwikkelingen. Ik help de klant met vragen over verkeersafwikkeling en met parkeerkundige adviezen. Mijn adviezen zijn eerlijk en er op gericht om de openbare ruimte zo mooi en veilig mogelijk te maken, zodat mensen zonder problemen naar hun werk, de supermarkt of naar hun vrienden en familie kunnen reizen.

Ik ben als adviseur betrokken en leef mij in, in de vragen en problemen van mijn klant. Vanuit mijn planologische achtergrond beschouw ik vragen altijd vanuit zoveel mogelijk oogpunten en zorg ik ervoor dat niet alleen de klant geholpen wordt, maar dat er ook een optimale situatie voor alle betrokkenen wordt gecreƫerd. Klanten kennen mij daarnaast als een eerlijke adviseur die zegt wat hij vindt en die niet bang is om zijn eigen mening te geven.

Werken bij Goudappel betekent voor mij werken in een gezellige en warme organisatie. Er heerst een informele werksfeer waarin er ruimte is voor een geintje, maar waar ook ruimte is voor een vakinhoudelijke discussie.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Chris