Verkeer en de openbare ruimte, iedereen komt er vrijwel dagelijks mee in aanraking. Van de reis naar het werk met de fiets, trein of auto tot het uitlaten van de hond in het park. Van deze menselijke én ruimtelijke factor in ons vakgebied word ik enthousiast.

Ik werk aan mobiliteitsopgaven over de volledige breedte van ons werkveld: van het opstellen van verkeersadviezen op kruispuntniveau tot het meeschrijven aan mobiliteitsvisies. Hierbij maak ik gebruik van de kennis en ervaring die ik opdeed tijdens mijn opleiding Built Environment Mobiliteit (Verkeerskunde).

Nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn eigenschappen die mij kenmerken. Mijn kracht ligt dan ook in het zoeken naar én vinden van een passende oplossing voor ieder probleem, zowel vakinhoudelijk als procesmatig.

Het opdoen van nieuwe kennis en het brede scala aan onderwerpen in ons werkveld en bedrijf, maken mijn werk als verkeerskundige zo leuk en uitdagend. Door mijzelf te blijven ontwikkelen en te leren van collega’s en relevante trends en ontwikkelingen, hoop ik de openbare ruimte voor iedereen nét een stukje aantrekkelijker en veiliger te maken.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Danique