Freek Verhoof

Freek Verhoof

adviseur openbaar vervoer en logistiek

We blijven ons bewegen. En steeds meer en meer. Mobiliteit - de mate waarin we ons én onze goederen snel en veilig kunnen verplaatsen - heeft dan ook een sleutelrol in de samenleving: we danken er mede onze welvaart aan. Dat neemt niet weg dat er nog genoeg uitdagingen liggen. Dat ik ooit voor dit werkveld koos, was dan ook niet vreemd.

Als verkeerskundige met een logistiek achtergrond ben ik sinds 2013 bij Goudappel in dienst. De focus in mijn werk ligt op het openbaar vervoer en de logistiek. Op het eerste oog twee contrasterende werelden, maar in de praktijk toch meer gelijk dan vaak gedacht. Voor beiden zijn een goede dienstverlening en klantenbinding bijvoorbeeld van essentieel belang.

Goudappel is een bedrijf waar ik me heb kunnen ontplooien tot specialist in het vakgebied, met veel inhoudelijke kennis en ervaring over uiteenlopende dossiers. Ik help opdrachtgevers bij het ontwikkelen van nieuwe busstations en knooppunten, geef advies over routewijzigingen in een netwerk en doe bijvoorbeeld graag mooie dingen met innovatieve data. Daarnaast ben ik een deel van mijn tijd gedetacheerd bij verschillende overheden.

De meeste energie krijg ik van projecten waarbij we onze brede kennis als adviesbureau inzetten om te komen tot mooie en goede oplossingen. Ons team van specialisten is de plaats waar kennis samenkomt en waar we samen werken aan het openbaar vervoer van de toekomst. En dat is niet alleen goed voor de reizigers, maar vooral ook voor de samenleving.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Freek