Vanaf kinds af aan heb ik een fascinatie voor het openbaar vervoer. Ik heb het altijd al interessant gevonden om te bestuderen hoe netwerken in elkaar zitten: de interactie tussen OV-lijnen met verschillende eigenschappen en hoe de behoefte van verschillende reizigers samengevoegd kan worden tot één efficiënt systeem.

Bij Goudappel houd ik mij vooral bezig met strategische OV-studies, zoals de verkenning van een nieuwe metroverbinding of een OV-toekomstbeeld. Ik bedenk verschillende oplossingen (netwerkuitwerkingen) om een bepaalde vervoersvraag op te vangen en toets aan de hand van criteria in hoeverre deze aan bepaalde doelstellingen voldoen. De rode draad in mijn projecten is een link met (model)data. Ik vind het namelijk interessant om verschillende databronnen en de uitkomsten van verkeersmodellen te analyseren en interpreteren, om daar vervolgens conclusies en aanbevelingen uit te trekken voor toepassingen in de praktijk.

In mijn projecten zoek ik aan de ene kant graag de breedte op: naast het openbaar vervoerssysteem kijk ik ook naar de interactie met de (stedelijke) leefomgeving en vind ik het leuk om out-of-the box oplossingen te bedenken. Aan de andere kant vind ik het ook leuk om diep in opdrachten te duiken en me bezig te houden met de kleinste details.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Gerben