Naast lange-termijnvoorspellingen voor strategische vraagstukken is er steeds meer vraag naar het voorspellen van de zeer korte termijn voor operationeel dynamisch verkeersmanagement. Het breder beschikbaar komen van realtime data maakt dit mogelijk: een ontwikkeling waar ik graag op inspeel.

Als consultant treed ik vaak op als projectmanager van grootschalige of ingewikkelde projecten op het gebied van (realtime) data en (realtime)voorspellingen. Met mijn inhoudelijke kennis sla ik een brug tussen proces en inhoud. Daarbij leg ik zelf de focus op het proces met de klant en het team. Ik vind het belangrijk om in het team mensen in te zetten op basis van hun inhoudelijke kracht. Een goed team kan daarom ook bestaan uit mensen van andere bedrijven waar wij mee samenwerken.

Werken bij Dat.mobility betekent voor mij een zinvolle bijdrage leveren aan het oplossen of verminderen van mobiliteitsproblemen in het heden maar ook die van de toekomst. Ik ben daarbij omringd door mensen met een grote verscheidenheid aan kennis en competenties waardoor wij heel veel vraagstukken professioneel kunnen oppakken. En juist die verscheidenheid maakt ons bedrijf zo uniek.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Henri