De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren beleidsadviseur, van uitwerking tot snelle fietsroutes of mobiliteitsvisies.

Het is mijn expertise om verbinding leggen tussen inhoudelijke kennis en de belangen van verschillende stakeholders. Door het stellen van de juiste vragen en te kijken naar de projectdoelen (waar willen we met zijn allen naar toe?) ga ik het gesprek aan. Op die wijze creëer ik mede eigenaarschap bij de stakeholders.

Als een echte organisator weet ik wat er speelt. Klanten roemen mij om mijn klantgerichtheid en bereidheid om altijd mee te denken. Ik breng structuur en overzicht, waarbij ik het liefst beeldend werk. Ik maak daarbij gebruik van schema’s tot hele kaarten, zodat in één oogopslag de kernboodschap duidelijk is.

Na mijn studie ben ik gestart bij Goudappel. Een plek waar ik enthousiast nieuwe ideeën kan aandragen en de samenwerking op zoek met mijn collega’s. Door mijn detachering bij een gemeente heb ik ook die organisatiestructuur beter leren kennen. Die kennis en vaardigheden zet ik weer in, in mijn dagelijkse werkzaamheden als adviseur. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Iris