Jos van Kleef

Jos van Kleef

algemeen directeur Goudappel Groep

Het werken met fijne mensen in een professionele omgeving aan thema’s die maatschappelijk relevant zijn, vormt de basis van mijn gedrevenheid.

Mobiliteit is hierbij absoluut een thema waar iedere Nederlander elke dag mee te maken heeft. Of het nu veilig fietsend door de woonwijken betreft of met het openbaar vervoer of auto dwars door Nederland. Het met de expertise van vandaag werken aan een continue verbetering van onze mobiliteit samen met veiligheid en een duurzame leefomgeving, is werken aan een beter Nederland.

Dat mogen doen bij de marktleider in Nederland, vanaf een eerste strategische advies tot en met realisatie, is een voorrecht. De contacten iedere dag met onze relaties zijn hierbij de sleutel, maken het uitdagend en leiden bij succesvolle uitvoering tot de bijbehorende voldoening die de cirkel rond maakt.

Nadat ik mijn studie aan de Technische Universiteit Delft had afgerond, heb ik werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven op het gebied van waterbouw, waterbeheer, ruimtelijke inrichting en ten slotte verkeersmanagement. Dit alles geeft een mooie brede ervaring. Na eerst een tijdje te hebben meegewerkt aan de uitbouw van de marktpositie van Goudappel in de Randstad, ben ik in oktober 2011 benoemd als algemeen directeur van Goudappel Groep.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Jos