Karlijn Nikkels

Karlijn Nikkels

adviseur parkeren & locatieontwikkeling

Bij Goudappel werk ik als adviseur in het specialistenteam Parkeren & Locatieontwikkeling. Parkeren is een breed onderwerp en dat vergt een overkoepelende blik, waarover ik zeker beschik door mijn master Sociale Geografie en Planologie.

Ik houd mij bezig met projecten waarin een beleidsvisie of ambitie eerst wordt uitgewerkt, waarna we tot een strategische (parkeer)oplossing kunnen komen. Vaak zijn dit aanbestedingsprojecten of de inkoop van parkeertechnieken voor commerciële partijen. In dergelijke projecten wordt samengewerkt met verschillende stakeholders die ieder hun eigen belangen hebben. Mijn rol hierin wordt getypeerd door het denken in kansen en oplossingen, waarbij ik oog heb voor alle betrokkenen. 

Binnen dergelijke projecten ben ik graag bezig met de toekomst van mobiliteit, waarbij duurzaamheid en toegankelijkheid voor alle gebruikers voorop staan. Daarom interesseer ik mij ook voor vraagstukken over smart mobility, mobility hubs en MaaS. Tevens doe ik onderzoek en schrijf ik vervoersplannen volgens de BREAAM-methodiek en denk ik mee over de uitrol van elektrische laadinfrastructuur. Werkend aan dergelijke projecten bied ik een creatieve blik, waarbij mijn bachelor of arts mij de juiste handvaten geeft.

Deskundigheid en plezier staan voor mij voorop als het gaat om werken bij Goudappel. Het bedrijf kenmerkt zich door een variëteit aan specialismen betreffende mobiliteit. Door de nauwe samenwerking met inhoudelijk gedreven collega’s kunnen we onze opdrachtgevers altijd een interdisciplinaire mobiliteitsoplossing bieden

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Karlijn