Van jongs af aan heeft het regelen van verkeer mijn interesse. De keuze om verkeerskunde te gaan studeren was dan ook geen lastige. Na het volgen van de bachelor Verkeerskunde aan de NHTV volgde ik de master Transport en Planning aan de TU Delft. Aan beide studies ben ik afgestudeerd met een onderzoek naar verkeersafwikkeling.

Sinds januari 2021 werk ik bij Goudappel als adviseur verkeersmanagement. Klanten kunnen bij mij terecht voor verkeersafwikkeling vraagstukken van allerlei typen kruispunten en netwerken. Daarnaast ontwerp en programmeer ik ook verkeerslichten en alle stappen die erbij komen kijken: van de gewenste functionaliteiten tot het optimaliseren op straat.

Voor een standaard kruispunt heb ik de ervaring om snel en efficiƫnt een oplossing te bieden. Voor de ingewikkeldere kruispunten help ik met creatief zoeken naar mogelijkheden en het bieden van een zo efficiƫnt mogelijk kruispunt dat past binnen het budget.

Werken bij Goudappel is werken met deskundigen. We zoeken de juiste mensen voor de juiste opdrachten en weten elkaar onderling te vinden. Door ieders kwaliteiten te kennen en te gebruiken maken we zo samen de organisatie sterk.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Louis