De huidige wereld en de daarbij horende uitdagingen, vragen om innovatieve oplossingen en oog voor onze omgeving. Vanuit mijn juridische expertise en kennis draag ik daar, samen met mijn collega’s, graag aan bij.

Ik ben een gedreven jurist met goed gevoel voor bestuurlijke omgevingen en politieke gevoeligheden, en gewend om afstemming te zoeken met bestuurders. Daarbij ligt mijn expertise bij aanbestedingen op het snijvlak van mobiliteit en IT.

Voor mij zijn het aanbestedingsproces en regelgeving middelen om gezamenlijk vastgestelde doelen te realiseren en risico’s te beperken, maar altijd met oog voor de verschillende betrokken belangen. Daarom adviseer ik vanuit de kernwaarden: open en integer.

Om te bepalen welke stappen nodig zijn, is het belangrijk om de behoefte te achterhalen. Ik help onze opdrachtgevers om de behoefte achter de vraag helder te krijgen. Dit doe ik door het stellen van de juiste vragen. Naast analytisch ben ik overtuigend, flexibel en onafhankelijk.

Bij Goudappel beschik ik over een netwerk van ervaren mobiliteitsspecialisten en een team van deskundige juristen, die ik, indien nodig, inzet voor uw projecten. De vrijheid die ik bij Goudappel krijg in mijn rol - in combinatie met de passie die de organisatie heeft voor mobiliteit - maakt dat ik me hier zo thuis voel.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Marieke