Marjolein Terpstra

Marjolein Terpstra

adviseur mobiliteit & ruimte

Van modaliteit naar mobiliteit… in het landelijke, regionale en lokale mobiliteitsbeleid wordt het steeds belangrijker om te kijken naar de reisbehoeftes van mensen. Ze reizen van A naar B, soms via C of D. En dat hoeft niet altijd met hetzelfde vervoermiddel te worden gedaan. De plek van herkomst, de omstandigheden op de bestemmingslocatie en de verplaatsingsafstand bepalen voor een belangrijk deel welk vervoermiddel het meest geschikt is voor reis X op moment Y. Het creëren van mogelijkheden hiervoor en met onze integrale adviezen richting geven aan een wenselijke toekomst, dat is wat mij drijft in mijn werk bij Goudappel.

Ik houd me graag bezig met het grotere plaatje: projecten die gaan over de langere termijn, waar meerdere modaliteiten samenkomen en/of waar veel verschillende partijen belangen hebben. Mijn brede achtergrond in planologie, bedrijfseconomie én IT, maakt dat ik een echte generalist ben. Samen met de verschillende adviseurs en specialisten die Goudappel rijk is, werk ik graag aan een gedetailleerdere invulling van dit grotere plaatje. Hierbij maak ik dankbaar gebruik van slimme tools en technieken van binnen en buiten Goudappel. En zo draag ook ik mijn steentje bij aan het creëren van een duurzame, gezonde en veilige leefomgeving voor iedereen.

Met een flinke dosis enthousiasme, een frisse blik en een open houding benut ik mijn talent om te organiseren en zo projecten tot een goed einde te brengen. Het is mijn missie om samen met mijn collega’s tot het beste resultaat voor elk project te komen en opdrachtgevers zo op de juiste manier te ontzorgen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Marjolein