Michelle Wray

adviseur mobiliteit & ruimte internationaal

Michelle Wray

Ik ben een gedreven en ambitieuze stedenbouwkundige uit Noord-Californië met een passie voor het begrijpen van het snijvlak van vervoer, klimaatverandering en de ontwikkeling van gemeenschappen om sociale gelijkheid te bevorderen.

Ik heb meer dan vijf jaar technische ervaring met het gebruik van ruimtelijke analyses. Zo breng ik aan het licht hoe kwetsbare, ontheemde bevolkingsgroepen zullen worden getroffen door de menselijke gevolgen van klimaatverandering.

Ik heb een Master behaald in City & Regional Planning, evenals een Master in Landscape Architecture & Environmental Planning – beiden in 2019 aan de University of California, Berkeley. In het najaar van 2019 ben ik in dienst getreden bij Goudappel als adviseur mobiliteit en ruimte. Hier ben ik lid van het internationale team waar ik leiding geef aan de internationale aanbestedingen van het team.

Daarnaast leid ik Goudappel's kennisoverdracht programma: de Excellent Cities Academy. Mijn specialisaties zijn het plannen van rechtvaardige transportsystemen, ruimtelijke analyses en in het algemeen projectmanagement en -ondersteuning. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Michelle