Nick Vrijbloed

Nick Vrijbloed

adviseur parkeren & locatieontwikkeling

Iedere dag moeten miljoenen Nederlanders zich weer verplaatsen - ook in een pandemie waarin thuiswerken de hoofdmoot is. Als mens hebben we namelijk bepaalde behoeftes waaraan voldaan moet worden. En of je nu op pad gaat of thuis blijft wachten op je boodschappen, iedere Nederlander heeft met mobiliteit te maken.

Dat maakt ons vakgebied divers en interessant. Door onze adviezen helpen we mensen, overheden en ontwikkelaars de juiste keuzes te maken en zijn wij actief bezig om van de ruimtelijke omgeving een fijne, functionerende en bereikbare ruimte te maken voor iedereen.

In ons dagelijkse werk is het belangrijk om over zowel generalistische eigenschappen als specialistische kennis te beschikken. Met een bachelor in planologie en stedenbouw en een master in sociale geografie beschik ik over een brede achtergrond en de eigenschappen die nodig zijn om verschillende disciplines met elkaar te verbinden. Ik functioneer dan ook uitstekend in teamverband.

Daarnaast ben ik ook zeker in staat de diepte in te duiken met mijn specialistische kennis op het gebied van parkeren, verkeersveiligheid, ontwerp, toegankelijkheid en de voetganger. Dat maakt mij een allround verkeerskundig adviseur die breed inzetbaar is.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Nick