Nick Vrijbloed

Nick Vrijbloed

adviseur parkeren & locatieontwikkeling

Iedere dag verplaatsen miljoenen Nederlanders zich om van A naar B te komen. Als mens hebben we namelijk bepaalde behoeftes waaraan voldaan moet worden. Is het als voetganger winkelend in de stad, als fietser razend naar je werk of als OV-reiziger met een goed boek in de trein, iedereen heeft dagelijks met mobiliteit te maken. Dat maakt ons vakgebied zo complex, én natuurlijk uitermate interessant.

Met onze adviezen helpen we mensen, overheden en ontwikkelaars de juiste keuzes te maken. Op deze manier zijn we actief bezig om van de ruimtelijke omgeving een toegankelijke, functionerende en bereikbare ruimte te maken voor iedereen.

In ons dagelijkse werk is het belangrijk om over zowel generalistische eigenschappen als specialistische kennis te beschikken. Met een bachelor in planologie en stedenbouw en een master in sociale geografie beschik ik over een brede achtergrond en de eigenschappen die nodig zijn om verschillende disciplines met elkaar te verbinden.

Daarnaast ben ik ook zeker in staat de diepte in te duiken met mijn specialistische kennis op het gebied van de voetganger en toegankelijkheid, parkeren, verkeersveiligheid, ontwerp en zelfs logistiek. Ik word dan ook uitermate enthousiast van een complexe opgave waarin verschillende disciplines samen komen. Mijn doel in mijn werk is dan ook om gezamenlijk te komen tot een breed gedragen resultaat waar iedereen zich in kan vinden.

Tot slot typeren collega’s en opdrachtgevers mij als een vlot en vrolijk iemand die uitstekend functioneert in teamverband. Ik word vrolijk van het verbinden van verschillende ideeën en belangen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Nick