Met mobiliteitsdata en IT bijdragen aan een mooiere wereld, dat is wat ik als innovator doe! Voor mij betekent dat het vormen van een verbinding tussen klantvragen, stakeholders en software ontwikkelaars.

Ik wil doorgronden waar de behoefte van de klant uit bestaat en welke waarde er geleverd moet worden. Die behoefte en waarde vertaal ik vervolgens naar concrete IT vraagstukken die door mijn collega software ontwikkelaars worden gerealiseerd. Welke rol ik in dat proces vervul is altijd de rol waarin ik de meeste waarde kan toevoegen. Vaak is dat als product owner of projectleider maar ik neem ook regelmatig de rol van architect, inhoudelijke luis in de pels of zelfs tester op me.

Ik vind mobiliteit en IT twee prachtige domeinen en Goudappel/Dat.mobility vormen voor mij dan ook een prachtige werkgever waarin die werkvelden samenkomen. In mijn werk gebruik ik mijn opleiding als verkeerskundige, mijn ervaring binnen commercie, mijn gevoel voor strategie en mijn affiniteit met het werkveld van IT. Ik zoom in waar het moet en beschouw zaken holistisch waar het kan. Zo betrek ik de belangen van eenieder, zowel vanuit de korte als de lange termijn.

Ik leg de lat altijd hoog en ben kritisch op mijzelf en mijn omgeving. Wat voor mij altijd voorop staat? Het leveren van resultaat waarmee een klant verder kan!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Peter