Renske van 't Veer

Renske van 't Veer

adviseur parkeren & locatieontwikkeling

Een gezonde, veilige én bereikbare leefomgeving is wat we willen bereiken. Mobiliteit staat hierbij centraal. Werken bij Goudappel betekent voor mij een bijdrage leveren aan de mobiliteitspuzzel die Nederland nu en in de toekomst bezig houdt.

Met mijn achtergrond in Sociale Geografie en Transport, Infrastructuur en Logistiek weet ik vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te benaderen om tot een oplossingsrichting te komen waarbij zoveel mogelijk partijen gebaat zijn. Zo heb ik mij tijdens mijn afstuderen verdiept in de redenen voor voertuigbezitters om MaaS te gebruiken om zo handvatten te identificeren die kunnen bijdragen aan de verdere adoptie van nieuwe mobiliteitsconcepten. 

Als adviseur Parkeren en Locatieontwikkeling bij het specialistenteam van Goudappel houd ik mij bezig met het puzzelstuk parkeren, voornamelijk op het gebied van beleid en locatieontwikkelingen. Mobiliteit neemt toe, evenals de dichtheid in de steden, waardoor het bieden van passende parkeervoorzieningen van groot belang is in het kader van leefbaarheid en ruimtelijke verdeling. Ik houd mij graag bezig met de mogelijkheden hiertoe in samenhang met nieuwe mobiliteitsconcepten, zoals deelmobiliteit.

Werken bij Goudappel betekent voor mij werken in een diverse en dynamische omgeving, waar de gemene deler een passie voor mobiliteit is.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Renske