Saar Pijnenburg

Saar Pijnenburg

adviseur parkeren en locatieontwikkeling

Gedurende mijn studie planologie heb ik kennis gemaakt met de wereld van mobiliteit. Het dagelijkse leven brengt je continue in aanraking met mobiliteit en ik raakte hierdoor geïnteresseerd in dit vakgebied.

Tijdens het schrijven van mijn scriptie ontwikkelde ik naast een interesse in mobiliteit ook een grote interesse in logistiek. Beide onderwerpen vallen samen bij Goudappel en ik kan mijzelf in beide takken, en breder, verder ontwikkelen binnen het bedrijf.

Ik werk binnen het team Parkeren en Locatieontwikkeling in de grote breedte aan verschillende mobiliteitsopgaven, zowel op strategisch als operationeel niveau. Naast het werken aan verschillende logistieke projecten werk ik bijvoorbeeld ook aan het schrijven van parkeerkundige adviezen.

Zo probeer ik mijn planologische achtergrond, leergierigheid en creatieve geest te koppelen aan de missie van Goudappel: “Wij vertalen trends, data en inzichten op het gebied van mobiliteit, naar beslisinformatie en handelingsperspectief voor onze opdrachtgevers. Hiermee bieden we integrale oplossingen waarmee we mobiliteit optimaal onderdeel laten uitmaken van een aantrekkelijke leefomgeving”.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Saar