Mobiliteit staat voor mij synoniem aan de kunst van het verbinden. Mobiliteit fungeert namelijk als dé verbindende factor binnen onze bebouwde omgeving en daar tussen.

Als adviseur mobiliteit en ruimte ben ik dan ook steeds op zoek naar de meest optimale verbindingen en structuren die naadloos binnen de omgeving passen.

Ik zet mijn achtergrondkennis vanuit de sociale geografie, planologie en stedenbouwkunde graag in bij ruimtelijke (woningbouw)opgaves, het opstellen van gemeentelijke mobiliteitsvisies of uitwerken van regionale strategische vraagstukken. Daarbij vertel ik het liefst een zo begrijpelijk mogelijk verhaal aan de hand van visueel aantrekkelijke beelden, kaarten en rapportages.

De opdrachten waar ik aan werk, variëren van kleinschalige ontwerpopgaves tot regionale strategische vraagstukken. Van Zaandam tot Maastricht en van grote steden tot landelijke gemeenten. Dat is wat werken bij Goudappel, als landelijk opererend vooraanstaand mobiliteitsadviesbureau, voor mij zo mooi maakt. Iedere keer een nieuwe uitdagende omgeving, waarvoor ik op zoek mag gaan naar de optimale oplossingen binnen de ruimtelijke omgeving.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Sander