Als GIS-consultant hou ik me bezig met allerlei soorten (geo)data-analyse. Tijdens mijn opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie raakte ik geïnteresseerd in het raakvlak tussen data, verkeer en milieu en daar mag ik me gelukkig iedere dag mee bezighouden.

Belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden zijn bereikbaarheidsanalyses van bijvoorbeeld nieuwe OV-haltes of gebieden (zowel nu als in de toekomst). Maar ik hou me ook bezig met ruimtelijke data-analyses en het vertalen van verschillende databronnen naar uniforme informatie. Daarnaast behoort ook het opstellen, doorrekenen en analyseren van geluidsmodellen en analyseren en visualiseren van (socio)data uit verkeersmodellen en andere databronnen tot mijn werkzaamheden.

Voor vrijwel alle vraagstukken waar ik aan werk speelt het gebruik van GIS een belangrijke rol. Ik vind het met name interessant om processen vast te leggen in geautomatiseerde procedures. Op die manier zijn werkzaamheden altijd te reproduceren en ook relatief makkelijk te actualiseren. Gelukkig lenen de projecten waar ik bij Dat.mobility aan werk zich hier vaak uitstekend voor.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Stan