Het in beeld brengen van mobiliteit, dat is één van mijn grote passies. Met modellen kunnen we de effecten van beleidsmaatregelen duiden en visualiseren, maar ook met databronnen wordt dat steeds beter mogelijk. En juist in die combinatie zit de grote kracht!

Modellen en mobiliteitsdata zijn voor veel mensen complexe materie, maar ze ondersteunen beleidsmakers bij het ontwikkelen van een duurzame leefomgeving voor iedereen. Ik zie het dan ook als een uitdaging om complexe data op een toegankelijke manier over te brengen.

Het liefst acteer ik in de ruimte tussen dataspecialisten en strategisch beleidsmakers, waar ik duiding kan geven aan uitkomsten en resultaten. Mijn jarenlange ervaring als verkeersmodelspecialist, achtergrond als verkeerskundige en sociaal geograaf en gevoel voor heldere en bondige communicatie maken mij een goede sparringpartner voor zowel specialisten als generalisten.

Doordat we met alle medewerkers eigenaar zijn van ons bedrijf is Dat.mobility een hele gedreven organisatie. Het leuke is dat ik als business developer veel vrijheid heb om nieuwe dingen te verkennen en innovatie te initiëren. Het werken met een groot aantal enthousiaste en gedreven collega’s, in combinatie met een grote diversiteit aan opdrachtgevers zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Stefan