Dagelijks verplaatsen we ons per fiets, openbaar vervoer of per auto. We gaan dan naar bijvoorbeeld ons werk, sport of naar de supermarkt. Deze reis wil ik als adviseur verkeersmanagement zo snel en veilig mogelijk maken. Voor onze kinderen en voor elkaar. Dat doe ik door kruispunten met verkeerslichten zo goed mogelijk te maken.

Er zijn bestaande kruispunten met verkeerslichten en ook hele nieuwe kruispunten. Maar hoe maken we die nu veilig? De basis begint bij goede infrastructuur, daarna volgt de uitvoering en als sluitstuk betrouwbare software die het verkeerlicht aanstuurt. Aangezien ik mij in dit gehele proces heb gespecialiseerd, kan ik u goed helpen met vraagstukken rondom verkeerslichten.

Bij Goudappel zijn we binnen het team Verkeerslichten dagelijks bezig om een kruispunt tot in de kleinste details goed vorm te geven. Alle adviseurs ondersteunen elkaar en hebben daarin hun eigen specialisme. Samen beheersen wij het hele proces: van advies tot en met functioneel onderhoud. Hierdoor kunnen wij u inhoudelijk en procesmatig volledig ontzorgen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Wim