MRA Smart Mobility Congres 2022

Event

8 november 2022

Smart mobility gebiedsontwikkeling

8 november 2022

12:00 - 17:30

BIMHUIS, Amsterdam

Groeien? Hoe pakken we dat in de Metropoolregio Amsterdam, de drukste regio van Nederland? Hoe geven we ruimte aan woningen, houden we de stad bereikbaar en leefbaar én zorgen we voor aansluiting met omliggend gebied? Daarover gaat het tijdens het MRA Smart Mobility Congres 2022 op dinsdag 8 november 2022.

Dit congres voor en door overheden, kennisinstellingen en marktpartijen is de plek voor kennisuitwisseling en netwerken op het gebied van smart mobility. Het thema dit jaar is 'grensverleggend groeien'. 

Tijdens het congres organiseert adviseur Martijn Stevens samen met Bella Pover (gemeente Haarlemmermeer) en Inge Janssen (MRA-platform Smart Mobility) een sessie over het hoe en waarom van een MobiliteitsProgramma van Eisen (MPvE):

  • Een ijzersterk MobiliteitsProgramma van Eisen? (14:15 - 14:55)
    Een MobiliteitsProgramma van Eisen (MPvE) helpt gemeenten om in een vroeg stadium van gebiedsontwikkeling, op een slimme manier mobiliteit te waarborgen. Aan de hand van twee praktijkvoorbeelden uit Haarlemmermeer (Cruquius-Zwaanshoek en Nieuw-Vennep West) neemt Martijn ons mee in het proces van het opstellen van MPvE's.

Voor meer informatie en aanmelden, bekijk de website van het MRA Smart Mobility congres.