Nationaal Hub Congres

Event

15 december 2022

Mobiliteitshub

15 december 2022

09:00 - 17:30

Erasmus Universiteit, Rotterdam

Het Nationaal Hub Congres 2022 is dé plek waar bestuurders, beleidsmakers, projectleiders, innovatoren, adviseurs vanuit de domeinen (stads)logistiek, energie en mobiliteit elkaar ontmoeten, informeren en inspireren. Op het gebied van hubs maar ook daarbuiten.

Namens Goudappel zal Nick Juffermans (strategisch adviseur) hierbij aanwezig zijn om samen met Bas Scholten (APPM) een presentatie te geven over de toekomst van mobiliteitshubs:

 • Op weg naar een samenhangend netwerk van hubs en knooppunten (10:00 - 11:00)

  Veel overheden werken aan een toekomstbestendig mobiliteitssysteem, waarin mobiliteitshubs en OV-knooppunten een belangrijke rol spelen. Het is belangrijk dat deze knopen gemak bieden aan reizigers en daarom is het relevant om op regionaal niveau tot een samenhangend netwerk te komen.

  Goudappel en APPM hebben in opdracht van CROW een handreiking opgesteld voor het opzetten van een regionaal samenhangend netwerk van mobiliteitshubs en knooppunten. De handreiking geeft inzicht in hoe mobiliteitshubs en knooppunten samenhangen, aan welke doelstellingen zij een bijdrage leveren en biedt een integrale aanpak voor inhoud en proces.

  In de sessie presenteren Goudappel en APPM in hoofdlijnen de handreiking en geven zij praktische tips over het omgaan met het modewoord ‘mobiliteitshubs’.

   
 • Panelgesprek (15:30 - 16:30)

  Daarnaast is Nick debatleider tijdens het plenaire panelgesprek. 

Bekijk de website van het HUB Congres voor meer informatie en aanmelden.

Gerelateerde events

Alle events