Platform voor uitwisseling van kennis


'Jong Goudappel' is het netwerk van nieuwe, jonge adviseurs binnen de Goudappel Groep. Het is een platform voor het uitwisselen van kennis, ervaringen en behoeften, zowel op persoonlijk alsop vakinhoudelijk gebied. Met 'Jong Goudappel' zorgen wij een extra snelle leercurve voor ons aanstormend toptalent.

Leren door 'Jong Goudappel'

De 'Jong Goudappelaars' leren via dit netwerk veel van elkaar en vanuit onze meer ervaren adviseurs. Ze doen aan collegiale intervisie en leren de verschillende kanten, afdelingen en vestigingen van onze organisatie goed kennen door elkaar gericht te ontmoeten, intern en extern. Zo is er een aantal keren per jaar een Jong-Goudappeldag, gericht op het uitwisselen van ervaringen, leren, netwerken en gezelligheid. Ook zijn er geregeld rondleidingen bij projecten, inhoudelijke workshops en borrels. Dit laatste doen wij ook samen met andere organisaties voor jong-talent, zoals Jong Verkeerskunde, de Jonge Veranderaars of de jongerenafdeling van het BNSP.

Leren van 'Jong Goudappel'

Ook wie al langer bij ons bedrijf werkt profiteert van 'Jong Goudappel'. Het netwerk blijkt een belangrijk instrument om kennis van deze 'frisse denkers' door onze organisatie te verspreiden. Zodoende kan iedereen van elkaar leren. Ook hebben de jonge Goudappelaars een actieve rol in ons bedrijf , want zij zijn immers de toekomstige leiders in het werkveld van mobiliteit. Kortom: 'Jong Goudappel' is er voor jong, oud, jong-gediend, oud-gediend en uiteindelijk: voor u als klant.

Tijdens een van de vele excursiesEr wordt meerdere keren per jaar een excursie georganiseerd waarmee onze kennis wordt verdiept.