Reistijdtool voor minder hinder

26 mei 2014

Rondom rondom Westerlee staan de komende tijd omvangrijke wegwerkzaamheden op stapel. Met een reistijdtool werkt de opdrachtgever aan minder hinder, door praktische hulp en begrip.

Voor de Provincie Zuid-Holland,in samenwerking met het Stadsgewest Haaglanden en de gemeente Westland, verzorgt Goudappel met partner Technolution de (mobiele) website "www.rijoptijd.nl":http://www.goudappel.nl/actueel/2014/05/14/3-1-project-lanceert-reistijdtool-voor-werkzaamheden-westland/. Deze site laat op verschillende trajecten rondom Westerlee de actuele reistijd, inclusief vertragingstijd zien. Het is daarmee een praktisch hulpmiddel voor de weggebruiker om te bepalen wat de beste route is. De tijden zijn actueel. Zodra er iets op de weg verandert, wijzigt ook direct de vertragingstijd. Ook kan de wegegbruiker zich (gratis) laten 'alerten' via e-mail of sms bij grote vertraging op zijn voorgenomen traject. De weggebruiker kan tot een uur vooruit kijken.

'Rij op Tijd Westerlee' is een toepassing van onze "reistijdtools":http://www.dat.nl/producten/multimodale-reisplanner/ en bouwt voort op de eerdere succesvolle pilot met "'het eitje van Utrecht'.":http://www.goudappel.nl/projecten/het-eitje-van-utrecht/

Opdrachtgever: Provincie Zuid-Holland
Jaar: 2014 - 2015