Goudappel bestaat 60 jaar

Mobiliteit is meer dan reizen van A naar B - het speelt ook een grote rol in het gezond, groen, veilig en leefbaar houden van onze leefomgeving. Daar houden we ons al sinds onze oprichting - dit jaar precies 60 jaar geleden - mee bezig. We zijn enorm trots op dit jubileum en maken er graag samen een feestelijk jaar van. Houd deze pagina in de gaten om te ontdekken hoe!

logo 60 jaar

Dit hebben we samen bereikt de afgelopen 60 jaar

De geschiedenis van Goudappel start in 1963, wanneer Henk Goudappel in Delft begint als verkeerskundige, een tot dan toe onbekend vakgebied. Sindsdien heeft de organisatie zich ontwikkeld tot de mobiliteitsexpert die het vandaag de dag is.  1963: Henk Goudappel begint als verkeerskundige in Delft en richt 'Adviesbureau voor Verkeersonderzoek en Verkeersplanning Ir H.M. Goudappel c.i.' op   1966: Goudappel verhuist naar de Parkweg 4 in Deventer  1967: Leo Coffeng wordt partner: 'Adviesbureau voor Verkeersord

Hoogtepunten uit 60 jaar Goudappel

Startsein 60-jarig jubileumjaar

Tijdens onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst is het startsein gegeven voor ons 60-jarig jubileumjaar. 

start 60 jaar Goudappel

Deze pagina wordt in de loop van dit jaar voortdurend aangevuld met onder andere leuke acties en terugblikken op de afgelopen 60 jaar. Houd deze pagina dus in de gaten!

Bekijk wat er momenteel speelt

Bij Goudappel zijn we voortdurend bezig met de vraagstukken van nu én de toekomst.

Ontdek wat er speelt