Goudappel bestaat 60 jaar

Mobiliteit is meer dan reizen van A naar B - het speelt ook een grote rol in het gezond, groen, veilig en leefbaar houden van onze leefomgeving. Daar houden we ons al sinds onze oprichting - dit jaar precies 60 jaar geleden - mee bezig. We zijn enorm trots op dit jubileum en maken er graag samen een feestelijk jaar van. Bekijk op deze pagina mooie terugblikken en doe mee met een van onze acties.

Onze collega's vertellen waar ze trots op zijn

De geschiedenis van Goudappel start in 1963, wanneer Henk Goudappel in Delft begint als verkeerskundige, een tot dan toe onbekend vakgebied. Sindsdien heeft de organisatie zich ontwikkeld tot de mobiliteitsexpert die het vandaag de dag is.  1963: Henk Goudappel begint als verkeerskundige in Delft en richt 'Adviesbureau voor Verkeersonderzoek en Verkeersplanning Ir H.M. Goudappel c.i.' op   1966: Goudappel verhuist naar de Parkweg 4 in Deventer  1967: Leo Coffeng wordt partner: 'Adviesbureau voor Verkeersord

Bekijk meer geschiedenis

Wist u dat inspiratie uit de Verenigde Staten aan de wieg stond van ons adviesbureau?

Ontdek een stukje geschiedenis

Test uw kennis en vier met ons mee

Een jubileum vieren, dat doen we natuurlijk niet alleen. Viert u mee?

Beantwoord de prijsvraag en maak kans op een metalen giftbox Moët & Chandon Brut Impérial City, t.w.v. € 44,95!

Doe mee met de prijsvraag
prijsvraag 60 jaar website.png

Vier nog een jubileum met ons mee

Voor de tiende keer organiseren we ons evenement in het Eye Filmmuseum. Tijd voor een eigen naam: Samen Ruimte Maken. Ga met ons in gesprek over de openbare ruimte van de toekomst.

Alvast een impressie? Bekijk onderstaande video

Zeker zijn van een plekje?

Meld u nu gratis aan.

Ja, ik meld me aan!