60 jaar Goudappel

Mobiliteit is meer dan reizen van A naar B - het speelt ook een grote rol in een duurzame leefomgeving. Daar houden we ons al sinds onze oprichting in 1963 mee bezig. In 2023 stonden we op verschillende manieren stil bij dit bijzondere jubileum, met meerdere prijsvragen, een reünie en mooie terugblikken.

Onze collega's vertellen waar ze trots op zijn

Samen feestvieren

Feestvieren, dat deden we uiteraard niet alleen. Gedurende het jaar gaven we daarom via vier prijsvragen giftboxen Moët & Chandon weg.

Een ander groot hoogtepunt van ons jubileumjaar: een reünie met 170 oud-medewerkers en 70 collega's in de Zwarte Silo in Deventer. Een gezellige avond vol weerzien, foto's uit het verleden en een blik op de toekomst.

Reünie
De geschiedenis van Goudappel start in 1963, wanneer Henk Goudappel in Delft begint als verkeerskundige, een tot dan toe onbekend vakgebied. Sindsdien heeft de organisatie zich ontwikkeld tot de mobiliteitsexpert die het vandaag de dag is.  1963: Henk Goudappel begint als verkeerskundige in Delft en richt 'Adviesbureau voor Verkeersonderzoek en Verkeersplanning Ir H.M. Goudappel c.i.' op   1966: Goudappel verhuist naar de Parkweg 4 in Deventer  1967: Leo Coffeng wordt partner: 'Adviesbureau voor Verkeersord

Bekijk meer geschiedenis

Wist u dat inspiratie uit de Verenigde Staten aan de wieg stond van ons adviesbureau?

Lees het hele verhaal

Werken bij Goudappel door de jaren heen

Sinds onze oprichting in 1963 is het werk van onze adviseurs veranderd. Verschillende ontwikkelingen vroegen om een flexibele en innovatieve houding van onze collega's. Hoe is het eigenlijk om al lange tijd bij Goudappel te werken?

Gerard Bruil (manager Mobiliteit & Ruimte Internationaal / Support & Contact - werkzaam bij Goudappel sinds 1993) en TjongCho Wang (consultant data & it - begonnen in 1986) delen hun ervaringen.

Lees het verhaal van Gerard en TjongCho
Gerard Tjongcho.png

Ons volgende jubileum meevieren?

Bekijk onze vacatures en kom werken bij Goudappel.

Ontdek de mogelijkheden