Goudappel bestaat 60 jaar

Mobiliteit is meer dan reizen van A naar B - het speelt ook een grote rol in het gezond, groen, veilig en leefbaar houden van onze leefomgeving. Daar houden we ons al sinds onze oprichting - dit jaar precies 60 jaar geleden - mee bezig. We zijn enorm trots op dit jubileum en maken er graag samen een feestelijk jaar van. Bekijk op deze pagina mooie terugblikken en doe mee met een van onze acties.

Samen trots op 60 jaar Goudappel

60 jaar Goudappel, dat hebben we te danken aan onze collega’s. Daarom laten we hen aan het woord in deze video.

De geschiedenis van Goudappel start in 1963, wanneer Henk Goudappel in Delft begint als verkeerskundige, een tot dan toe onbekend vakgebied. Sindsdien heeft de organisatie zich ontwikkeld tot de mobiliteitsexpert die het vandaag de dag is.  1963: Henk Goudappel begint als verkeerskundige in Delft en richt 'Adviesbureau voor Verkeersonderzoek en Verkeersplanning Ir H.M. Goudappel c.i.' op   1966: Goudappel verhuist naar de Parkweg 4 in Deventer  1967: Leo Coffeng wordt partner: 'Adviesbureau voor Verkeersord

Hoogtepunten uit 60 jaar Goudappel

Lees meer over onze geschiedenis

Wist u dat inspiratie uit de Verenigde Staten aan de wieg stond van ons adviesbureau?

> Ontdek een stukje van onze geschiedenis

Test uw kennis en vier met ons mee

Een jubileum vieren, dat doen we natuurlijk niet alleen. Viert u mee? Beantwoord de prijsvraag en maak kans op een metalen giftbox Moët & Chandon Brut Impérial City, t.w.v. € 44,95!

> Doe mee met de prijsvraag

Prijsvraag 1

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Steden in ontwikkelingslanden groeien hard en dat zorgt voor knelpunten op het gebied van bereikbaarheid en verkeersafwikkeling. Daarom hebben we in 2010 Stichting Iganga opgericht. Deze stichting heeft als doel om duurzame mobiliteit in ontwikkelingslanden te stimuleren door in lokale projecten kennis uit te wisselen. Recent gaven twee van onze collega's namens Iganga een tweedaagse workshop over het ontwerpen van fietsnetwerken- en infrastructuur aan ingenieurs van de gemeente Marrakech.

> Lees meer over Stichting Iganga

Iganga Marrakech

Ontdek onze fietsoplossingen

Bij Goudappel zijn we voortdurend bezig met oplossingen voor de fietsvraagstukken van vandaag én de toekomst.

Lees meer over de fiets