Mobiliteit gaat altijd door, en dat is goed want het brengt ons welvaart en welzijn. Maar er zitten ook grenzen aan, bijvoorbeeld op het gebied van ruimte, klimaat en (financiƫle) middelen. In de ruim tien jaar die ik heb gewerkt als strategisch adviseur zie ik die discussie steeds meer opschuiven, van optimale doorstroming naar brede welvaart. En die verschuiving is ook nodig om de grote opgaven waar we voor staan het hoofd te bieden.

Als teammanager van onze specialisten voel ik een grote verantwoordelijkheid om bij te dragen aan deze brede welvaart. Dat doe ik door zoveel mogelijk ondersteuning te bieden aan onze adviseurs van Beleids- en Gedragsonderzoek, Openbaar Vervoer en Parkeren & Locatieontwikkeling. Allemaal zodat ze hun werk op een plezierige manier kunnen kunnen doen, ze kunnen groeien en zichzelf kunnen zijn. Diversiteit, inclusiviteit en gelijkheid (DIG) hebben daarbij in het bijzonder mijn aandacht.

Als adviseur ligt mijn hart bij strategische mobiliteitsopgaven voor de lange termijn, waarbij mijn focus ligt op de bestuurlijke relevantie van de (technische) inhoud. Inhoudelijk koppel ik graag tussen ruimtelijke ontwikkeling, infrastructuur, gedrag, mobiliteitsmanagement en verkeersmodellen. Die ervaring maakt dat ik een goede match kan maken tussen uw opgave als opdrachtgever en onze medewerkers. Ik weet wat onze adviseurs kunnen en leg graag de verbinding tussen verschillende werkvelden.

Goudappel is voor mij een familie van zeer kundige adviseurs, die elkaar inhoudelijk versterken maar ook op andere vlakken ondersteunen. Ik vind het fantastisch om als teammanager mijn rol binnen die familie te vervullen, en zo samen Nederland steeds beter en mooier te maken.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Aart