Alex Mouw

adviseur mobiliteit & ruimte

AM1.png

Mobiliteit is geen doel op zich, het is een middel om bepaalde plaatsen en activiteiten te bereiken. Tegelijkertijd heeft de mate van mobiliteit grote invloed op iemands mogelijkheden en welzijn en is een goede bereikbaarheid essentieel voor steden en regio’s.

In mijn functie als adviseur mobiliteit en ruimte houd ik mij bezig met het verbeteren van de leefbaarheid van Nederland. Mijn drijfveer is om samen met klanten en collega’s te werken aan passende oplossingen die daadwerkelijk bijdragen aan die leefbaarheid.

Data spelen hier een steeds belangrijkere rol in. Goudappel heeft toegang tot een breed palet aan databronnen en expertise, waarmee we niet alleen data verzamelen maar deze ook vertalen naar zinvolle resultaten en concreet advies.

Vragen waarbij verkeersmodellen worden toegepast komen vaak bij mij terecht. Mijn kracht is om complexe modellen in begrijpbare taal uit te leggen en toe te passen. Daarbij ben ik de schakel tussen modelbeheerders en de klant.

De markt van mobiliteit is volop in beweging. Daarom blijf ik mezelf ontwikkelen en blijf ik nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden, waarbij ik de geleerde lessen uit het verleden meeneem. Bij Goudappel krijg ik hier alle ruimte voor!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Alex