Anne Abbing

adviseur mobiliteit & ruimte

Anne Abbing

Een goed mobiliteitsplan draagt bij aan hogere doelen zoals het verbeteren van de leefbaarheid, verkeersveiligheid, gezondheid en een aantrekkelijke binnenstad. Met mijn kennis en ervaring lever ik graag input voor het verbeteren onze leefomgeving, waarbij ik me toespits op het onderdeel mobiliteit.

Als adviseur mobiliteit & ruimte ben ik van alle markten thuis. Zo heb ik een bijdrage geleverd aan verschillende mobiliteitsplannen, MIRT-Verkenningen, heb ik verkeersmodellen vertaald en bewegwijzeringsstudies uitgevoerd. Ik ben sterk in het analyseren van gegevens en oplossingsgericht ingesteld.

Ook krijg ik veel energie van het samenwerken met klanten, collega’s en stakeholders (zowel publiek, privaat als civiel). Alleen samen komen we tot een gedragen oplossing die bruikbaar en goed onderbouwd is. De rol van adviseur mobiliteit en ruimte past ook goed bij mijn achtergrond als planoloog en demograaf; ik heb geleerd om onderzoeksmatig te werken en te kijken naar het grotere geheel. 

Sinds 2017 werk ik bij Goudappel. Ik geniet elke dag van de gedrevenheid onder mijn collega’s en de kennis die we in huis hebben. Dat gecombineerd met de gezellige sfeer maakt Goudappel de ideale werkgever.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Anne