Annet Dijk-Schepman

Annet Dijk-Schepman

adviseur en procesmanager parkeren & locatieontwikkeling

Ik werk sinds 2003 als adviseur op het gebied van parkeren.

Mijn expertisegebied is parkeerbeleid: hoe zorgen we dat parkeerbeleid een bijdrage levert aan het realiseren van de ambities op het gebied van mobiliteit, ruimtelijke ordening, economie en duurzaamheid?

Ik leg verbindingen tussen de wereld van mobiliteit en de omgeving, ongeacht of dit nu het bestuur of de samenleving is. Mijn projecten hebben daardoor vaak een sterke politiek-bestuurlijke context. Ik zet me ervoor in om tot een goed, afgewogen en integraal tot stand gekomen resultaat te komen. Opdrachtgevers waarderen daarbij dat ik niet voor de makkelijke weg kies, ik adviseer namelijk vanuit een overtuiging en niet om te ‘pleasen’.

Orde scheppen in een chaotische omgeving, daar ligt voor mij de uitdaging. Door mijn doortastendheid, realiteitsbesef en coöperatieve houding weet ik snel en effectief tot de kern van een probleem te komen. Als analytisch en kritisch denker ga ik daarbij planmatig en procesgericht te werk en houd ik het eindresultaat voor ogen. Ik weet daarbij de juiste prioriteiten te leggen. Ik ben dan ook inzetbaar als procesmanager in complexe projecten, of in projecten die maatschappelijk of politiek gevoelig liggen. 

Opdrachtgevers typeren mij als prettig in de omgang, gedreven en iemand die haar afspraken meer dan waar maakt. Kortom: iemand op wie je echt kunt rekenen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Annet