Of je nou loopt, fietst, met het OV gaat of de auto pakt, iedereen maakt elke dag weer onderdeel uit van de dynamische wereld van mobiliteit.

En deze wereld verandert in rap tempo. Waar we lange tijd alleen de focus legden op zo snel mogelijk van A naar B, komt er inmiddels steeds meer bij kijken. We kunnen daarom niet langer alleen op mobiliteit focussen - de integratie met de ruimte er omheen is net zo belangrijk. Als adviseur mobiliteit & ruimte houd ik me graag bezig met die integratie.

Ik ben breed inzetbaar in alle aspecten van mobiliteit, maar de meeste energie krijg ik door het verhogen van de leefbaarheid in een gebied. Of dit nou is door het afwaarderen (of opwaarderen) van een weg waardoor er meer ruimte is om te ontmoeten, het inzetten van deelmobiliteit om meer auto’s uit het straatbeeld te laten verdwijnen, of door het stimuleren van fietsen of wandelen, ik denk graag met je mee.

Als optimist verken ik graag alle denkrichtingen in een project en sta ik open voor nieuwe ontwikkelingen. Ik kan me goed verplaatsen in anderen, maar heb tegelijkertijd mijn eigen visie en vind het leuk om op die manier elkaars ideeën te versterken. Samenwerken geeft mij dan ook veel energie. Zelf hou ik ervan om beeldend te werken, zodat ik mijn advies direct kan overbrengen door middel van gevoel.

Werken bij Goudappel betekent voor mij werken in een omgeving met experts over de hele breedte van het mobiliteitsdomein en daarmee een perfecte plek voor een vliegende start van mijn carrière.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Aron