Bart Bos

Bart Bos

Kwaliteitsmanager en specialist aanbesteden en inkoop

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Goudappel. Ik versterk het specialistenteam met kennis van aanbestedings- en inkooptrajecten op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord.

Ik begeleid met name tenders op het gebied van parkeergebouwen, parkeerdiensten en parkeermanagementsystemen. Daarbij ligt mijn focus op de juiste prijs/kwaliteitverhouding en de total cost of ownership voor uw organisatie. Om uw investeringen zo optimaal mogelijk te laten renderen, pas ik assetmanagement toe.

Naast het bovenstaande advieswerk ben ik werkzaam als manager kwaliteit voor de Goudappel Groep. Daarbij draag ik de verantwoordelijkheid voor ons kwaliteitszorgsysteem. Dat systeem zorgt er mede voor dat u van al onze adviseurs een even hoge mate van kwaliteit en professionaliteit mag en kunt verwachten. We ontwikkelen ons kwaliteitszorgsysteem namelijk continu door naar een nog hoger niveau. Zo blijven we u advies geven waar u van op aan kunt, ook in de toekomst!

Ik help u om overzicht aan te brengen in complexe situaties, voorzie u van inhoudelijke kennis van mobiliteit en begeleid u naar de juiste kandidaat voor uw uitvraag. Een kandidaat die over de contractduur de meest voordelige is maar wel zonder aan kwaliteit in te boeten. Ook geef ik u de knoppen in handen om zelf op kwaliteit te kunnen sturen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Bart