Als ik door mijn eigen stad fiets kan ik mij verwonderen over de bebouwde omgeving. Wat maakt deze stad nou zo aantrekkelijk en hoe kunnen we de stad mooier, gezonder en groener maken? Zonder dat we dat ons realiseren, is mobiliteit daarbij onlosmakelijk verbonden met de bebouwde omgeving. We verplaatsen ons, maar we nemen ook ruimte in beslag en zorgen daarmee voor geluid en uitstoot.

Als adviseur mobiliteit en ruimte draag ik daarom graag bij aan het groener, veiliger en gezonder maken van de bebouwde omgeving door nadruk te leggen op duurzame en verkeersveilige mobiliteit. Om zo mobiliteit mogelijk te maken die voor iedereen toegankelijk is.   

Als ruimtelijk adviseur ben ik op verschillende schaalniveaus werkzaam: van kleinschalige ontwerpopgaven tot regionale strategische vraagstukken. Mijn passie ligt bij het opstellen van visies en strategieën waarin mobiliteit een geïntegreerd onderdeel is.

Ik gebruik mijn achtergrond als stedenbouwkundige en sociaal wetenschapper voor een zorgvuldige probleemanalyse. Vervolgens zorg ik er met mijn visualisatieskills voor dat de inhoud ook aantrekkelijk en begrijpelijk wordt.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Chris