Christian Evers

Christian Evers

adviseur mobiliteit & ruimte

Brede welvaart, fietsinfrastructuur, monitoring en evaluatie en mobiliteitsmanagement en -visies – allemaal thema’s waarvoor opdrachtgevers bij mij terecht kunnen. Als adviseur mobiliteit en ruimte creëer ik overzicht en weet ik de kern te vinden door vooral goed te luisteren.

De afgelopen jaren ben ik meerdere keren gedetacheerd geweest bij verschillende gemeenten en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (o.a. voor vraagstukken rondom mobiliteitsmanagement). Dat leverde niet alleen veel waardevolle contacten op, maar gaf me ook inzicht in de bestuurlijke processen en verhoudingen bij onze opdrachtgevers.

Werken bij Goudappel betekent voor mij werken met kundige en slimme collega’s. Als adviseur krijg ik de vrijheid om me zo breed mogelijk te oriënteren binnen het grote vakgebied van mobiliteit. Daarnaast draag ik door mijn rollen in het Innovatielab (ons interne platform voor het stimuleren van innovatie) en de kopgroep Brede Welvaart (een organisatie brede groep binnen Goudappel die zich richt op de rol van brede welvaart binnen mobiliteit) bij aan hoe we ons vakgebied willen vormgeven en vooruitbrengen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Christian