Een duurzame, gezonde en veilige leefomgeving, daar zet ik mij graag voor in als adviseur mobiliteit en ruimte.

Daarbij is de uitdaging in Nederland groot om de komende jaren te kunnen voldoen aan de woningbouwopgave van zo’n één miljoen woningen. Om aan deze opgaven te voldoen wordt ook steeds vaker gekeken naar ontwikkellocaties in de directe nabijheid van (snel)wegen en spoorlijnen. Ook voor deze gebieden is het een uitdaging om met slimme inrichting en de juiste maatregelen te komen tot een plek waar het prettig wonen en verblijven is.

Sinds 2007 werk ik bij Goudappel aan verschillende vraagstukken op het gebied van mobiliteit en ruimte. De nadruk van mijn werkzaamheden ligt op de koppeling tussen verkeer en geluid. Belangrijk daarbij is om al in een vroeg stadium het geluidsaspect te beschouwen. Zo kan bijvoorbeeld met de juiste inrichting van het plangebied al een groot verschil gemaakt worden.

Daarnaast houd ik mij ook graag bezig met algemene verkeerskundige vraagstukken. Of het nu gaat om verkeersveiligheid, weginrichting of beleidsmatige vraagstukken. Die veelzijdigheid maakt mijn werk uitdagend. Samen met andere specialisten binnen Goudappel vorm ik daarin graag de spin in het web binnen ons vakgebied. 

Werken bij Goudappel betekent voor mij werken met gedreven collega’s vanuit veel verschillende disciplines. De lijntjes zijn hier kort en zo komen we samen tot het beste resultaat. Inmiddels werk ik al 15 jaar bij Goudappel en nog ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Cor