Daphne Nieuwenhuis

Daphne Rutgers

adviseur beleids- en gedragsonderzoek

Werken aan een duurzame, vitale en gezonde leefomgeving voor iedereen - dat geeft mij iedere dag weer veel voldoening.

Als adviseur beleids- en gedragsonderzoek voer ik toegepast sociaalwetenschappelijk onderzoek uit ter ondersteuning van beleidsvorming, -monitoring en -evaluatie op het gebied van mobiliteit. In het bijzonder hou ik me bezig met de thema’s beleving en gedrag.

Al sinds mijn opleiding Communicatiewetenschap en de daarop volgende onderzoeksmaster zijn maatschappelijke thema’s een motiverende factor voor mij. Zo voerde ik tijdens mijn master onderzoek uit naar het verhogen van de aantrekkelijkheid van gezonde voedingsproducten voor 4- tot 6-jarigen. Na enkele jaren bij een onderzoeksbureau te hebben gewerkt, werk ik nu met veel plezier bij Goudappel aan projecten met grote maatschappelijke waarde.

Ik haal namelijk de meeste voldoening uit projecten waarvan de resultaten (in)direct bijdragen aan het vergroten van welzijnselementen als leefbaarheid, veiligheid en gezondheid. En waar kun je dat nou beter doen dan bij Goudappel, een organisatie waar al deze elementen samenkomen? In mijn werk zet ik graag mijn kennis en ervaring op het gebied van toegepast onderzoek voor het bedrijfsleven en de publieke sector in om projecten tot een succes te maken. Door mijn communicatie-achtergrond streef ik er hierbij altijd naar om complexe onderzoeksresultaten te vertalen naar toegankelijke en heldere informatie voor opdrachtgevers.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Daphne