Eline Devillers

Eline Devillers

adviseur en teammanager mobiliteit & ruimte

Integrale projecten, waar verschillende modaliteiten, disciplines en belangen samenkomen. Dat zijn de projecten waar ik het liefst aan werk.

Mijn voorkeur ligt bij strategische mobiliteitsvraagstukken, al dan niet in combinatie met gebiedsontwikkeling. Samen met opdrachtgevers dat soort projecten een stap verder brengen, is mijn insteek in projecten. Daarvoor hoeft het pad nog niet altijd duidelijk te zijn - een beetje creativiteit en chaos onderweg vind ik juist prettig en is vaak heel waardevol.

Al sinds 2013 combineer ik mijn inhoudelijke werk als adviseur met de rol van teammanager. Dat deed ik eerst bij Ecorys, waar ik totaal ruim 20 jaar heb gewerkt. Als teammanager geniet ik ervan om mensen te zien ontwikkelen en hen hierbij te steunen en om de samenwerking in het team te bevorderen. In mijn inhoudelijke werk bij Ecorys richtte ik me op monitoring en evaluatie en het leveren van passende beslisinformatie vanuit een brede maatschappelijke invalshoek. Ik heb tal van kosten-batenanalyses begeleid voor uiteenlopende projecten en gaf ook regelmatig trainingen over het toepassen daarvan.

Sinds 2023 werk ik bij Goudappel, als teammanager mobiliteit & ruimte. Werken bij Goudappel betekent voor mij de kans om samen met bevlogen en enthousiaste mensen te werken aan uitdagende projecten om Nederland verder te helpen met de opgaven waar we voor staan. Het fijne van Goudappel is dat er alle ruimte is om nieuwe ontwikkelingen te verkennen; innovatie wordt door het bedrijf omarmd. Dat zorgt voor mij voor een ideale combinatie om mijn steentje bij te dragen aan het bereikbaar en leefbaar houden van Nederland.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Eline