In mijn functie van interimmanager en projectmanager voel ik mij voornamelijk in mijn element als ook andere dan alleen verkeerskundige vakdisciplines bij het project betrokken dienen te worden. Hierbij haal ik graag niet-verkeerskundige aspecten en voorbeelden naar voren. Een mooi voorbeeld hiervan is het feit dat ik mijn managementvaardigheden heb doorontwikkeld door het volgen van een Master in Sportmanagement bij het Johan Cruyff Instituut voor Sport Studies.

Ik kan mensen enthousiasmeren en het lukt me om veranderingen gedaan te krijgen door iets eenvoudigweg te doen (en vervolgens ook goed uit te leggen waarom ik dat doe). Mensen krijg ik aan het werk door ze verantwoordelijkheid en vertrouwen te geven. Ik had misschien ook leraar kunnen worden: ik vind het leuk om mensen verder te krijgen en om ze in die groei te begeleiden en te stimuleren. Hierbij weet ik dat ik zo nu en dan tot twintig moet tellen in plaats van tot tien. Dus niet te ad rem reageren en niet te snel gaan. En dat is lastig als je zelf al in Rome bent aangekomen, terwijl de rest nog maar halverwege is, maar dat maakt het niet minder belangrijk.

Ik ben al sinds 1988 werkzaam bij Goudappel. Gekscherend zeg ik vaak dat, hoewel mijn salaris van hetzelfde rekeningnummer komt, ik toch al met mijn zoveelste baan bezig ben. Dat is het mooie van een groot en toch ook gespecialiseerd bedrijf als Goudappel. De groeimogelijkheden zijn enorm en je wordt vooral ingezet op die onderdelen waar je het nuttigst bent en daarmee ook die onderdelen waaraan je het meeste plezier beleeft. Zo houd en krijg je altijd energie in en van je werk. Momenteel mag ik als projectmanager leiding geven aan grote multidisciplinaire projecten voor provincies en Rijkswaterstaat (o.a. in MIRT-verkenningen) en help ik mee met het opleiden van onze jonge projectleiders en projectmanagers.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Erik