Waar ontstaan knelpunten in de verkeersafwikkeling? Is een verkeerslicht echt noodzakelijk? En hoe kunnen voetgangers vlot en veilig doorstromen? Zomaar een paar voorbeelden van de uitdagingen waar ik als adviseur verkeersmanagement graag aan bijdraag. Samen met de klant ga ik op zoek naar de beste oplossing, waarin ik harde cijfers vertaal naar een begrijpelijk verhaal.

In de dynamische wereld van verkeer en mobiliteit is elk vraagstuk anders. De focus in mijn werk ligt op dynamische microsimulaties, crowdmanagement en kruispuntberekeningen. Daarnaast houd ik mij bezig met de ontwikkeling van innovatieve tooling om onze modellen en adviezen te verbeteren. Deze afwisseling zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier aan het werk ben.

Centraal in alles staat voor mij samenwerking. Samenwerking met collega’s binnen mijn team om de lastige problemen te tackelen. En samenwerking met collega’s buiten mijn team om mijn werk in een breder perspectief te plaatsen. Maar bovenal: samenwerking met de klant om tot het beste resultaat te komen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Geert-Jan