Meewerken aan oplossingen voor verkeerskundige en milieu gerelateerde vraagstukken. Dat geeft mijn werk betekenis en maakt het tastbaar.

Als senior adviseur binnen het team Verkeersmanagement en -prognoses werk ik vanuit onze vestiging in Leeuwarden. Opdrachtgevers moeten bij mij zijn voor prognosemodellen en vraagstukken rondom Octavius, Streamline en datagedreven modelleren. In mijn inhoudelijke werkzaamheden binnen projecten zorg ik voor betrouwbare en accurate verkeersgegevens.

Ik ben analytisch sterk, kritisch en werk oplossingsgericht en pragmatisch waar nodig, onder andere door de gestelde vraag als duidelijke leidraad te hanteren in mijn plan van aanpak. Daardoor verzand ik niet onnodig in details en kom ik vaak snel tot het juiste antwoord.

Ik word ook ingezet als projectmanager. In mijn ervaring kunnen veel projecten vaak succesvol worden afgerond als de onderlinge sfeer positief blijft. In mijn rol probeer ik dat dan ook te bewerkstelligen door naar alle actoren te luisteren en door goede afspraken te maken én deze na te komen.

Werken bij Goudappel betekent voor mij werken met inhoudelijk gedreven collega’s, die daarnaast ook nog eens een hecht en goed team vormen. Dat zorgt ervoor dat ik al sinds 2004 met veel plezier bij Goudappel werk.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met George